Afstemming

Wanneer je een afstemming aanvraagt, nodig ik je uit om kort te delen waar je momenteel helderheid over zoekt, of welke aspecten van je leven je bezighouden, zoals liefde, werk, je kinderen of andere thema's.

Op afstand stem ik me af op jouw energieveld en ga ik in contact met je ziel. Hierbij neem ik je vragen en zorgen mee, en ontvang ik boodschappen die kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Ik help je te identificeren wat je mogelijk mag onderzoeken en loslaten.

Tijdens de afstemming verken ik ook mogelijke oplossingen die ik je kan aanreiken. Deze kun je zelf toepassen, maar ik ben ook beschikbaar om je te ondersteunen als je dat wenst, hoewel dat niet altijd noodzakelijk is.

In essentie maken we in een afstemming het onzichtbare zichtbaar, waardoor je nieuwe inzichten en helderheid verkrijgt, en je de volgende stappen in je leven kunt zetten.

Na de afstemming ontvang je van mij een uitgebreid verslag per e-mail. Je hebt ook de mogelijkheid om een inzichtengesprek te plannen voor verdere toelichting, of een tafel opstellingssessie waar we dieper ingaan op de situatie, waardoor eventuele blokkades duidelijk zichtbaar worden.