Energetische behandelingen

Healing:

Ons lichaam is als een harmonieus samenspel van vier niveaus: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. Als een van deze niveaus uit verbinding raakt, kan je dit voelen in je lichaam. De energie stroomt niet meer vrij door, maar hoopt zich op en vormt blokkades in je systeem.

Dit kan zich uiten in fysieke, mentale en emotionele klachten, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, sombere gevoelens, en misschien zelfs spierspanningen of hoofdpijn. Een energetische behandeling kan verlichting brengen, ook voor kinderen.

Hoe werkt het:

Ik stem mijn energie af op jouw energieveld of dat van je kind. De energie laat ik door jouw lichaam stromen, waardoor jouw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling richt ik me ook op jouw chakra's, waarbij ik passende edelstenen gebruik. Eventuele blokkades rond jouw chakra's kunnen aan het licht komen en worden opgeheven, waardoor er weer ruimte ontstaat en de chakra's in verbinding komen te staan. Zo krijg je weer toegang tot jouw levensenergie. Een vrije stroom van levensenergie zorgt ervoor dat je kunt bloeien in jouw leven.

Omdat ik me afstem op jouw zielsniveau, kan het zijn dat ik boodschappen mag delen die op dat moment nodig zijn voor ondersteuning en persoonlijke groei.

Resultaat:

Na een Healing ervaar je meer ruimte en rust, en voelt je lichaam vaak een stuk minder zwaar en verkrampt.

sfeerbeeld buddha

Access Bars

 • Access Bars®: Ruimte in je Hoofd voor Rust en Ontspanning
  Het menselijk hoofd kan soms overladen raken met gedachten, spanningen, en emoties, waardoor het voelt alsof de emmer overloopt. Op zulke momenten kan een Access Bars® behandeling een verademing zijn.
 • Wat is Access Bars® en Hoe Werkt Het?
  Access Consciousness, geïntroduceerd door Gary Douglas en Dain Heer, is een vorm van energetische therapie die wereldwijd wordt toegepast. De basis ervan zijn de 'Bars', 32 punten rond en door het hoofd, waar al onze gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties zijn opgeslagen. Een Access Bars behandeling richt zich op het vrijmaken van deze opgeslagen ballast, vergelijkbaar met een frisse wind die door het hoofd waait.
 • Voor Wie?
  Deze behandeling is geschikt voor zowel kinderen al volwassene, kortom iedereen die behoefte heeft aan rust en ruimte in het hoofd. Het is effectief gebleken voor mensen met stress gerelateerde klachten, burn-out, depressieve gevoelens,  leer- en concentratieproblemen, AD(H)D, autisme, onzekerheid/faalangst en hoog gevoeligheid.
 • De Behandeling
  Tijdens een Bars behandeling raak ik zachtjes de 'Bars' op het hoofd aan, als bliksemafleiders voor overbodige gedachten en spanningen. Je ligt ontspannen, hoeft niet te praten, en laat los wat je beperkt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze behandeling cellen helpt terug te keren naar hun natuurlijke vorm, ongemak of ziekte verminderend.
 • Resultaten en Duur
  De behandeling duurt 30 tot 75 minuten, afhankelijk van de leeftijd. Het kan helpen bij onrust, hoog gevoeligheid, angsten, slaapproblemen, concentratieproblemen, en meer. Na een behandeling voel je rust, ruimte en helderheid. Het resultaat is uniek per behandeling, maar velen ervaren meer ontspanning, beter slapen, en een positiever gevoel.
Marloes de Groot - Kracht en Evenwicht

Bodyprocessen van Access Consciousness
Body processen zorgen voor een dialoog met het lichaam zodat weer verbinding gemaakt kan worden. Blokkades worden opgeheven, energie gaat weer stromen. Dit zorgt ervoor dat je weer kan genieten van je lichaam in plaats van tegen te vechten en roofbouw te plegen.

Lichaamsprocessen spelen een rol bij het vrijmaken van vastzittende blokkades, trauma's en andere obstakels, terwijl ze tegelijkertijd het immuunsysteem versterken.

 • MTVSS Moleculair Terminaal Valentie Afstotingssysteem
  MTVSS staat bekend als een krachtig lichaamsproces dat effectief is in het herstellen van bijna elke vorm van verstoring of disfunctie in het lichaam. Het heeft een aanzienlijke impact op het immuunsysteem. Deze behandeling werkt ontspannend, waarbij zachte aanrakingen de energiestromen in het lichaam bevorderen. Het resulteert in diepe ontspanning en een gevoel van verruiming in het lichaam. MTVSS verwijdert blokkades die het lichaam zijn opgelegd, waardoor het opnieuw in lijn komt met zijn natuurlijke blauwdruk. Na zo'n 20 sessies kan het lichaam terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat, weg van externe verwachtingen en meer in lijn met zijn natuurlijke staat. Het is een soort innerlijke transformatie; MTVSS heeft invloed op het immuunsysteem, de stofwisseling, organen, huid, gezicht, lymfeklieren, hormoonsysteem en voortplantingssysteem.Toepasbaarheid bij:
  • Verminderde weerstand
  • Sportgerelateerde blessures
  • Overbelasting van het lichaam
  • Hormonale klachten
  • Gewrichtspijnen
  • Chronische aandoeningen
  • Vermoeidheid
  • Hernia's
 • Cellulair Memory Bodyprocess
  Helende veranderingen op celniveauCellulair geheugen is een hands-on lichaamsproces van Access Consciousness, ontworpen om het geheugen van lichaamscellen terug te draaien. Dit proces heeft de kracht om beschadigingen aan het lichaam te verbeteren en zelfs te genezen, waardoor een dynamische en schijnbaar wonderbaarlijke transformatie mogelijk wordt. Het biedt het lichaam de keuze om te helen en manifesteert eveneens opmerkelijke resultaten wanneer toegepast op dieren.

  Heb je last van aanhoudende klachten?

  Ervaar je herhaaldelijk ongemak in een specifiek deel van je lichaam? Heb je een blessure opgelopen, of is er sprake van intern of extern littekenweefsel? Cellular Memory kan verlichting bieden voor deze uitdagingen. Alles wat je in het leven meemaakt, wordt opgeslagen in het geheugen van je lichaam, vergelijkbaar met een harde schijf waarop informatie wordt opgeslagen. Deze informatie nestelt zich in de cellen en beïnvloedt hoe jouw lichaam zich gedraagt en reageert op verschillende situaties. Door het cellulair geheugen de kans te geven zichzelf op te schonen, ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen.

  Wanneer het lichaam bijvoorbeeld door een ongeluk fysiek trauma oploopt, raken de cellen op die plek beschadigd, wat de normale werking van de cellen beïnvloedt.

  Door het lichaamsproces Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden geoptimaliseerd, waardoor ze zich herinneren aan hun oorspronkelijke functie.

  Wanneer Cellular Memory toepassen?
  • Fysieke trauma's
  • Littekenweefsel
  • Blessures
  • Elke andere lokale lichamelijke klacht
  • Transformeren van pijn en trauma
  • Het lichaam de kans geven om te helen.

 • Bodyproces ontstoren effecten covid en vaccinatie:
  Dit Dynamische proces ontdoet het lichaam van effecten en bijwerkingen van vaccinaties en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam.