Marloes de Groot - Kracht en Evenwicht

Ik ben Marloes

Ik ben Marloes de Groot, getrouwd en moeder van 2 bijzondere meiden, ieder uniek met hun eigen kracht.
Mijn reis naar het worden van (kinder)coach werd sterk beïnvloed door mijn eigen jeugdervaringen, waardoor mijn verlangen om anderen te begeleiden en te inspireren diep geworteld raakte.

Als kind was ik gevoelig voor de subtiele signalen van liefde en waardering. Helaas leidde dit tot het misverstand dat ik geloofde dat liefde en waardering alleen verdiend kon worden door gehoorzaamheid.

Dit bracht het lieve meisjes syndroom met zich mee, waarbij ik mezelf overtuigde dat ik voortdurend 'aardig' moest zijn en mijn emoties moest onderdrukken. Dit resulteerde in perfectionisme en vermijding van conflicten. Ik voelde me gevangen en was bang om mijn ware zelf te zijn, altijd bezorgd over wat anderen van me zouden vinden.

Het besef kwam dat mijn grootste tegenstander eigenlijk ikzelf was. Ik begon me bewust te worden van mijn gedachten en gedragingen, waardoor ik ze kon veranderen.
Als gevoelig persoon heb ik geleerd mezelf liefdevoller te behandelen en mijn brein beter te begrijpen. Nu wil ik mijn kennis en vaardigheden delen, vooral met ouders van gevoelige kinderen en gevoelige individuen, om hen te helpen innerlijke rust en zelfvertrouwen te vinden in een wereld vol prikkels.