De Magie van Energie: Een Reis naar Positieve Trillingen

Albert Einstein zei ooit: “Alles is energie,” en die eenvoudige uitspraak heeft mijn reis in gang gezet. Het besef dat alles om ons heen, van onze emoties en gedachten tot de wereld zelf, bestaat uit energie en trillingen, opende een wereld van mogelijkheden. Voor mij is energie pure magie geworden, een kracht die we kunnen sturen en beïnvloeden. 

Negatieve emoties vormen vaak de boosdoeners die onze energie verminderen en zelfs lichamelijke ongemakken kunnen veroorzaken. Stress kan onze zenuwen aantasten, terwijl frustratie zich op onze organen richt. Gelukkig is er een manier om onze trillingsfrequentie te verhogen en zo een positieve verandering te bewerkstelligen. 

Meditatie is een sleutel tot rust in onze gedachten, terwijl ademhalingsoefeningen ons kunnen helpen om weer in balans te komen. Dankbaarheidsoefeningen zijn eveneens krachtige middelen om onze frequentie te verhogen. Wist je dat je binnen 90 seconden je stemming kunt veranderen? Laat de emotie toe, doorvoel hem en kies dan bewust voor een andere emotie. Dit eenvoudige proces kan een aanzienlijk verschil maken in hoe we ons voelen. 

We dragen dagelijks zo’n 120.000 gedachten met ons mee, waarvan maar liefst 90.000 niet effectief of positief zijn. Het is een immense hoeveelheid energie die we verspillen. Negatieve gedachten hebben een lage trillingsfrequentie, waardoor ze de algehele frequentie in ons lichaam verlagen. Dit maakt ons vatbaarder voor lagere energieën. Daarom is het essentieel om bewust te kiezen voor positiviteit en dankbaarheid. 

Dankbaarheid is als een toverstaf waarmee we de frequentie in ons lichaam kunnen verhogen. Het is een krachtig hulpmiddel om de energiebalans te herstellen en positieve trillingen aan te trekken. Dus laten we bewust kiezen voor dankbaarheid, meditatie en positieve gedachten. Op die manier kunnen we de magie van energie gebruiken om ons welzijn te verbeteren en een stralender leven te leiden. 

Hieronder zie je de emotie ladder 

van lage energie naar hoge energie. Je kan altijd een stapje hoger kiezen je hoeft niet gelijk van angst naar liefde te gaan als dat nog niet voelt, maar je kan er wel voor kiezen om bijvoorbeeld naar boosheid te gaan dan ben je al weer een aantal stappen  

Laat een reactie achter