Coaching

Via coaching begeleid ik je om te kijken naar dingen waar je misschien nog niet zo op let of nog niet echt mee bezig bent geweest.

Mogelijk ervaar je al een tijdje een ongemakkelijk gevoel, lijk je in een herhalende cyclus te zitten, voel je vermoeidheid, ervaar je onzekerheid, en je beseft dat je verandering wilt, maar je weet niet precies hoe? Of het nu gaat om het overwinnen van een burn-out, het vergroten van je zelfvertrouwen, leren omgaan met je hoog gevoeligheid, of het aanpakken van die innerlijke angsten die je tegenhouden.

Een gesprek kan al zoveel beweging en opluchting brengen dat jij je na een sessie al beter kan voelen. Door die ruimte te geven en bewuster te kijken, maak jij weer contact met jezelf en voel je de levensenergie weer stromen.

Tijdens ons traject houd jij de touwtjes in handen. We bewandelen de weg in jouw tempo, met jouw doelen als kompas. Ik moedig je aan om naar binnen te kijken en je eigen innerlijke krachtbronnen en antwoorden te ontdekken en te gebruiken. Ik ben er om je te ondersteunen en aan te moedigen, zodat je op een veilige manier kunt groeien en veranderen.

Wij als fysiek persoon bestaan uit 4 lagen: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch. Daarom combineer ik mijn coaching met gesprekken en energetische behandelingen. Samen werken we aan het herstellen van balans en het (her)ontdekken van jouw innerlijke kracht.

Marloes de Groot, eigenaar Kracht en Evenwicht

"Of het nu gaat om kleine of grote uitdagingen, laat ze niet onbesproken. Vaak is de oplossing dichterbij dan je denkt; het begint met een gesprek."

Hoe ziet een samenwerking eruit

met Kracht en Evenwicht

We starten met een telefonisch intake gesprek deze duurt
ongeveer 20 minuten, deze tijd benutten we om nader kennis met elkaar te maken en om de hulpvraag en jouw behoefte in kaart te brengen.
Vervolgens plannen we een sessie in, de 1e sessie duurt 75 minuten en zullen we werken met een opstelling. De sessies zijn effectief, laagdrempelig en kort durend.